sunnuntai 17. lokakuuta 2010

10 vinkkiä kuinka zombiutua

1. Aloita vaikutteiden hakeminen tutkailemalla Michael Jacksonin aiheeseen liittyviä musiikkivideoita: Thriller (http://www.youtube.com/watch?v=4V90AmXnguw&feature=fvw), Ghosts (http://www.youtube.com/watch?v=Xh9Cp4rd7mI&ob=av2e) ja 2Bad (http://www.youtube.com/watch?v=MrWvVRHxITs).

2. Zombivaatteiden etsintä on hyvä aloittaa kirppareilta, jos omasta vaatekaapista ei löydy päälle pantavaa/tuhottavaa. Saksia, raastinrautaa ja raakaa voimaa käyttämällä vaatteet saa kulutettua ja riekaloitua. Voit liata vaatteet pyörittämällä niitä vaikka hiekkalaatikossa tai maalaamalla kangasväreillä epämääräistä sotkua.

3. Tanssiasuksi mielellään housut tai väljä hame; liian kireissä vaatteissa tanssiminen on hankalaa ja epämielyttävää.

4. Harjoittele tanssia etukäteen zombi-vaatteissasi: kestääkö itse tehty somistehattu päässä hurjimmissakin sheikkauksissa ja ovatko pitkät helmet kaulassa sittenkään hyvä idea.

5. Jos tanssiyönä ripsii vettä, vedenpitävä meikki on ainoa oikea vaihtoehto.

6. Muistakaa myös, että tulemme tanssimaan mukulakivillä, joten varustaudu hyvillä kengillä. Meikit ja tanssikengät voi hankkia esimerkiksi sponsoreiltamme Naamiohuveilta ja Piruetista.

7.  Pukeudu lämpimästi ja varustaudu sateenvarjolla! Zombitkaan eivät voi tanssia märkinä ja kohmeessa. 6 minuutin tanssin ajan pärjää vähän kevyemmällä vaatetuksella, mutta odotteluajaksi olisi hyvä pukeutua lämpimästi, jottei iske flunssa. Jokainen on kuitenkin omalla vastuullaan!

8. Aidonnäköistä ja hyvänmakuista tekoverta saat mustikkakeitosta. Itsekeitetty, runsaan mustikkainen on parasta (kaupan keitot ovat liian laimeita). Ja mitä enemmän mustikanraatoja seassa, sitä rujomman näköistä.

9. Aidon näköisiä arpia saat aikaan arpivahalla, tai niitä voi ostaa jopa valmiina esimerkiksi Naamiohuveilta. Lisää tekoverta arpeen tuoreemman vaikutelman saamiseksi.

10. Meikkausvinkkejä on hyvä hakea esimerkiksi Youtubesta hakusanalla zombie makeup. Muutama video esimerkiksi:

http://www.youtube.com/watch?v=tD0yAs4rRFE
Ja vielä muutama esimerkkikuva viime vuoden Thrill The Worldista motivaatioksi:Ja linkki reportaasiin viime vuoden TTW:hen valmistautumisesta: http://maikkelix.blogspot.com/search/label/reportaasi

2 kommenttia:

  1. Täällä hyvät ja helpot ohjeet miten violettimekkoisen zompin hattu on valmistettu! http://puurosukka.blogspot.com/search/label/Michael%20Jackson

    VastaaPoista
  2. Jos haluaa tuunata vaaleita zombi vaatteitaan vanhan näköiseksi, niin suosittelen kahvilla läträämistä! Saa todella aidon näköistä kellertymistä!

    VastaaPoista