tiistai 5. lokakuuta 2010

Saapumisajasta

Vaikka itse Thrill Time on klo 02:00, paikan päälle tulee saapua JO KLO 00:00! Saavuttuasi mene rekisteröitymään, riippumatta siitä, oletko ilmoittautunut etukäteen tai et. Kun kaikki osallistujat ovat rekisteröityneet, tanssimme Thrillerin kerran harjoitukseksi, joten älä myöhästy! Lisätietoja ennakkoilmoittautumisesta tulossa myöhemmin. Alaikäiset osallistujat tarvitsevat myös allekirjoitetun lupalapun huoltajaltaan, jotta he voivat osallistua tanssiin. Tulostettava lupalappu tulossa myös myöhemmin.

Kysymyksiä voit lähettää osoitteeseen ttw10tre@gmail.com tai kommentoida tätä viestiä.

Even though the Thrill Time is at 02:00, you must come to Keskustori at 00:00! When you've arrived, go to the registration desk. You must register there, even though you might have registered earlier. When all participants have registered, we're going to dance Thriller once for practice, so don't be late! More information about early registration coming up later. If you're under 18, you must print an underage waiver and get a signature from your parents, so that you can participate. The waiver is coming up later.

Questions can be sent to ttw10tre@gmail.com or you can write a comment to this post.

4 kommenttia:

 1. voiko sinne vielä osallistua? :D

  VastaaPoista
 2. tai voisko joku ees kertoo mikä tän idea on :D

  VastaaPoista
 3. Kyllä voi osallistua! http://ttwtre.blogspot.com/2010/08/mika-ihmeen-thrill-world-what-on-earth.html Tuolla ja muissa tämän blogin postauksissa on kerrottu tapahtumasta, mutta siis kyseessä on maailmanlaajuinen tanssitapahtuma, jossa osallistujat tanssivat Michael Jacksonin Thriller-kappaleen koreografian samaan aikaan ympäri maailmaa. Tarkoituksena on julistaa tanssin ilosanomaa, näyttää että kuka tahansa osaa tanssia, ja yrittää rikkoa maailmanennätyksiä.

  Vaatimuksena on siis vain tuo, että opettelee tanssin, ja se on helppoa, viime vuonna joku oli opetellut tanssin samana päivänä. :)

  Suomessa tapahtuma järjestetään tänä vuonna siis Tampereen keskustorilla ja Helsingissä, tämä blogi on Tampereen tapahtuman blogi. Ja jos tarvitsee apua tanssin oppimiseen, niin me järjestetään harjoituksia, joista on tuossa sivupalkissa lisää tietoa. :)

  VastaaPoista